Hírek

Adrienne Feller kozmetikai termékek

goliat - v, 01/07/2018 - 15:02

Az Adrienne Feller kozmetikai termékek egyediek és a luxus minőséget képviselik minden egyes termék kiváló alapanyagokat tartalmaz kezdve a benne alkotóanyagként felhasznált elsőosztályú illóolajoktól a magas és koncentrált ásványi és hatóanyag tartalmú természetes növényi összetevőktől és a hidegen préselt növényi olajokon át a teljes mértékben természetes, bioalapanyagokig. Sőt még a víztartalma is gyógyvizekből származik, természetesen a teljes összetevő listát a gyártó sosem fogja 100%-ban elérhetővé tenni, hiszen a receptje üzleti titkot tartalmaz de abban mindenki biztos lehet, hogy a kozmetikai termékek között egyedülálló módon a természetesség és a bioalapanyagok képviselik az összetevők magas százalékát. Aki tehát minőségi és egyedi kozmetikai termékekre vágyik annak javallott kipróbálni az Adrienne Feller termékeket és ehhez a legegyszerűbb mód internetes áruházunk felkeresése, ahol bárki szabadon válogathat bőrtípusának megfelelő készítmények közül. Mert a szépségdiszkont nem csak számos luxusmárkát tett elérhetővé webáruházán keresztül hanem mindehhez korrekt árak is társulnak. Egy kozmetikai webáruház amely minőséget képvisel mégis elérhető áron annak érdekében, hogy a minőségi termékeket a legtöbb vásároló úgy érje el, hogy ne kelljen ezen termékekre egy vagyont rákölteni.

 

Hogyan lehetséges francia, olasz és amerikai luxus kozmetikai termékeket (pl. Adrienne Feller) diszkont áron megvásárolni?

 

Egy webáruház nem tart fent nagyobb raktárkészletet, úgy rendeli be a termékeket ahogy igény keletkezik rájuk, így a kezdeti beruházási költséget nem az ügyfeleknek kell megfizetni. Egy webáruház jóval kevesebb alkalmazottat tart fent, mint egy hagyományos kozmetikai bolt. Ezáltal kisebb a rezsi, az áramfogyasztás és nincs bérleti díj amelyet például egy fizikiai boltnak mind-mind ki kell fizetnie. Ezért a webáruház hatékonyabban tud működni, kisebb rezsiköltség mellett ráadásul addig sem szennyezi a környezetet nem fogyaszt áramot, nem költ a világításra, vízre és a fűtésre sem. Hátránya természetesen az, hogy nem lehet kipróbálni a termékeit élőben. De azt gondoljuk, hogy olyan márkák esetében, mint a Guinot az Adrienne Feller vagy éppen a Belnatur talán erre nincs is szükség, hiszen ezek a márkák már ismertek azon közönség számára, amely rendszeresen jár szépségszalonba, kozmetikába és ott már a kozmetikusa által megismerkedett ezekkel a termékekkel és márkákkal.

link: Adrienne FellerKép: 
Kategóriák: Hírek, Új linkek

Környezetbarát műgyantákat és kompozitokat fejlesztenek a mélyépítési ipar számára

sajtóhírek - p, 01/05/2018 - 11:30

A Nemzeti Kutatási, Fejlesztési és Innovációs Alap „Vállalatok K+F+I tevékenységének támogatása” című pályázati felhívásán 94,25 millió Ft állami támogatást nyert el a POLINVENT Fejlesztő, Kivitelező és Értékesítő Kft.

A 153,03 millió forint összköltségű projekt során környezetbarát fotopolimerizációs műgyanták és kompozitok fejlesztése történik a mélyépítési ipar "no-dig" technológiái számára.

tovább

Kategóriák: Hírek

Nem számít az ár: szilveszterkor megadjuk a módját

sajtóhírek - k, 01/02/2018 - 09:22

Bár szilveszterkor a szálláshelyek 50 százalékkal is drágábban értékesíthetik csomagajánlataikat, mégis a legtöbb már teltházas az előfoglalási adatok szerint. Itthon Budapest, Eger és Szeged a legnépszerűbb úti cél, míg a külföldi települések közül Zakopane, Krakkó és Pozsony viszik a prímet. Az utakon a legnagyobb forgalomra december 27-én és 2018 első napján számíthatunk. Sztárfellépő, lakoma és gyermekprogramok a legvonzóbb vendégcsalogatók.

tovább

Kategóriák: Hírek

Intelligens épületfestő rendszert fejlesztenek

sajtóhírek - szo, 12/30/2017 - 13:30

A Nemzeti Kutatási, Fejlesztési és Innovációs Alap „Vállalatok K+F+I tevékenységének támogatása” című pályázati felhívásán 153,3 millió Ft állami támogatást nyert el a Novalak Kft.

A 255,5 millió forint összköltségű projekt során intelligens computer vision elven alapuló fél-automata festőrendszer fejlesztése történik műemlék épületek homlokzatainak festésére és hőszigetelésére.

tovább

Kategóriák: Hírek

Királyok étele a bélszín?

goliat - k, 12/26/2017 - 10:55

Sokan távoltartják magukat a nem teljesen átsült húsoktól, ilyen például a bélszín is, amelyből legtöbbször steak készül: véresen, félig átsütve vagy jól átsülve. Vajon miért nem sütik meg a legtöbb esetben teljesen a vesepecsenyét vagy más nevén a marhabélszínt? Mert ez a húsfajta az átlagosnál puhább és porhanyósabb így elegendő a legtöbb esetben csak a széleit jól átsütni mivel ha sokáig sütjük ezt a fajta húst, akkor pontosan a porhanyósságát veszíti el helyette száraz ehetetlen rágós valami lesz. Az indok rendkívül egyszerű hiszen ez a szarvasmarha pont azon része, amely ugyan izomzat de a legkevésbé veszi igénybe egész élete során az állat, így kevésbé használódok el, kevésbé lesz szikár a húsának ez a része. Viszont sajnos rossz hír azok számára akik töménytelen mennyiségben szeretnének hozzáférni eme nemes húsdarabhoz, hiszen mivel kevés része a bélszín a teljes marha húsállományának így igen drága is. Ráadásul az sem mindegy, hogy miféle marhából készült az alapanyag, hiszen marha és marha között is sok változat van. Létezik ugye, fehér, tarka és barna, fekete vagy szürke csak meg ne fogd a tehén farkát ;)....

 

Létezik tejmarha és húsmarha is...

 

A fő különbség a két fajta között, hogy az egyiket a tejéért a másikat a húsáért tenyésztik. A húsmarhák között is számos alfajta van, létezik nemes francia vagy angol illetve német eredetű no meg persze amerikai marha is. Mégis az egyik legdrágább húsmarhát a távoli Japánban tenyésztik azzal a céllal, hogy az egész világ legízletesebb húsát állítsák elő: sok esetben ezért sörrel itatják az állatokat és, hogy ne gémberedjen el egyetlen testrészük sem, rendszeresen masszírozzák is a teheneket és a bikákat is. Állítólag éppen ezért olyan egészséges, porhanyós és márványos a húsuk, amelynek a bélszín része a világ legdrágábbik ételei között tartják számon Európában, Ázsiában de még Amerikában is.

link: Wellington bélszín receptKép: 
Kategóriák: Hírek, Új linkek

Egészséges-e fagyasztott zöldséget fogyasztani?

goliat - sze, 12/13/2017 - 15:05

A kérdés pláne télen jogos ugyanis ilyenkor jobbára fagyasztott zöldség vagy tartósítószerekkel teli zöldségeket tudunk fogyasztani hiszen kontinensünkön négy évszakból csak tavasszal és nyáron tudunk friss zöldséget termelni előállítani. Szerencsére nem kell túlreagálni a problémát, hiszen többnyire a fagyasztott áru majdnem olyan egészséges mint a friss, kérdés persze az, hogy mit tekintünk friss zöldségnek. Gondoljunk csak bele amelyik zöldségnek vagy gyümölcsnek nincsen szezonja az egészen biztosan hosszú utat jár be míg bekerül a szupermarketek polcaira, nem beszélve a viszonylag hosszú raktározási időről sem. Ugyanis a frissen szedett zöldség hamar kezdi elveszteni tápanyagtartalmát illetve bizonyos hosszabb idő 2-3 hét elteltével el is veszítik némely összetevőiket a frissnek nevezett zöldségek. Egy angol kutatócég kísérlete meglepő eredményt hozott: összehasonlították a nagy áruházláncok friss zöldségeit valamint a piacokon fellelhető illetve egyéb zöldségesboltokban megvásárolható ugyanazon zöldségek összetevőit és azt állapították meg, hogy a frissen szedett zöldség után a legjobb minőségű legnagyobb tápanyag és ásványi anyagtartalommal rendelkező zöldségek a fagyasztott áruk voltak.

 

Akkor egészséges-e a fagyasztott zöldség illetve gyümölcs?

 

Amennyiben utánagondolunk, hogy mi lehet ennek az oka a kutatás is azt a feltételezést igazolta, hogy a hosszú szállítási időszak és tárolási periódus sokat ront a zöldségek minőségén. Míg a fagyasztott zöldségek nem sokkal a leszedésük után esnek át a fagyasztási eljáráson megtartva a zöldségek eredeti minőségének közel 90-95%-át. Ezek alapján bátran kijelenthető, hogy érdemes és lehet fogyasztani a fagyasztott zöldségeket, persze annál jobb sose lesz, mint amit mi magunk termelünk meg a kiskertünkben és leszedés után magunk készítünk el...

link: vadhúsKép: 
Kategóriák: Hírek, Új linkek

GMO-mentes takarmány szójabab termesztési technológiáját fejlesztik

sajtóhírek - sze, 12/13/2017 - 13:22

A Széchenyi 2020 program „Vállalatok K+F+I tevékenységének támogatása” című felhívása keretében 211,02 millió forint vissza nem térítendő európai uniós támogatást nyert el a GALLDORF Takarmánygyártó és Kereskedelmi Zrt. által vezetett konzorcium.

A 340,95 millió forint összköltségű projekt során GMO mentes minőségi takarmány szójabab termesztési technológiájának és feldolgozási lehetőségeinek kidolgozása történik a sertéstakarmányozásban.

tovább

Kategóriák: Hírek

BitLocker meghajtótitkosítás

goliat - k, 12/12/2017 - 15:17

Leginkább laptopok esetében fontos, hogy egy esetleg eltulajdonítás esetén ne kerüljenek érzékeny adatok, pl. levelezés, vagy családi képek a tolvaj kezére. Ezért érdemes a Windows rendszer saját BitLocker alkalmazása segítségével a teljes merevlemezt vagy SSD-t titkosítani. Ennek segítségével adatainkat biztonságban tudhatjuk és ez a védelmi módszer nem is jár sok kellemetlenséggel, hiszen csupán csak egy jelszót kell majd beírnunk számítógépünkbe az operációs rendszer indulása során. Ha ez a védelem ennyire egyszerű és még ráadásul ingyen is van, akkor miért ne vennénk igénybe? Higgye el jobb félni, mint megijedni, hiszen ha már kikerült kezünkből a számítógép esélyünk nincs megvédeni adatainkat és ez további kellemetlenségeket okozhat, azon túlmenően, hogy vehetünk másik hordozható számítógépet magunknak, amely ha jó minőségű és modern, akkor aranyáron lesz és ha még a dokkolónk sem fog passzolni az új géphez, akkor további költségek elé nézhetünk.

link: BitLocker meghajtótitkosításKép: 
Kategóriák: Hírek, Új linkek

Tudatosságot igényel a biztonságos játékvásárlás

sajtóhírek - k, 12/12/2017 - 09:22

A gyerekjátékok szempontjából legforgalmasabb időszakban a szülőknek fokozottan figyelniük kell a minőségre, és míg a szabályos jelölésekkel a legtöbben tisztában vannak, mégsem keresik célzottan a biztonságos termékeket. A játékfajta kiválasztásában ugyanakkor tudatosabbak a magyar szülők: a REGIO JÁTÉK adatai szerint egyre többen keresnek fejlesztő ajándékot gyermeküknek. A 2017-es karácsonyi időszakban az átlagos online kosárérték 8000 forint, a hagyományos áruházból 6500 forintos számlával távozunk.

tovább

Kategóriák: Hírek

A Boehringer Ingelheim hozzáférhetővé teszi a legjobb molekuláit

sajtóhírek - cs, 12/07/2017 - 13:00

Cél a molekulákban rejlő lehetőségek teljes kiaknázása

Az opnMe.com egy központi platformon keresztül biztosít hozzáférést kutatók számára számos, a kategóriájában kimagasló értéket képviselő molekulához és az azokhoz tartozó átfogó információcsomaghoz. A platform közvetlen hozzáférést nyújt függetlenül kutatható molekulákhoz, valamint olyan molekulákhoz is, amelyeket a Boehringer Ingelheim vállalattal együttműködve lehet kutatni.

tovább

Kategóriák: Hírek

Király Viktor - alsógatya nélkül nem megy

sajtóhírek - k, 12/05/2017 - 09:36

Mindig ad borravalót a szálláshelyen, ha csak teheti, a párjával utazik, és az alsógatyát ki nem hagyná a bőröndből Király Viktor. Az énekes az Év Szállása verseny kapcsán beszélt a számára ideális kikapcsolódás formájáról és kellékeiről.

tovább

Kategóriák: Hírek

Egészséges életmód, fogyókúra, fitnesz.

goliat - szo, 12/02/2017 - 23:47

Egészséges életmód, fogyókúra, fitnesz.

Betegségek, betegségek tünetei, természetes gyógymódok, rák ellenes módszerek, alternatív gyógymódok.

Minden betegség mögött megbújhat egy lelki probléma, amit figyelembe kell vegyünk.

A legtöbb betegség pedig már évezredek óta sújtja az emberiséget. Nagyanyáink, távoli őseink

már kitapasztalták a legjobb gyógymódokat, nekünk csak követnünk kell őket, használni a természetes gyógymódokat.

Otthoni gyógymódok mindenkinek segítenek. Házi praktikák, tanácsok mellett zöldségek és gyümölcsök hatásait is megismerheted,Melyik gyümölcs mire jó, mik a lúgosító ételek. Hazánkban lassan több pénzt fordítunk az elhízás kontrolálására, mint az étkezésre.

Segítünk eligazodni a diéták rengetegében, hisz mindenkinek másképp reagál a szervezete a különféle diétákra.

További témáink a Szépségápolás, mellnövelés,

Testépítés, potencianövelés

link: TESTÜNK - Természetes Gyógymódok Diéta FogyásKép: 
Kategóriák: Hírek, Új linkek

Apartman tengeri akváriummal, Tiszafüred, Nyíregyházi Állatpark

sajtóhírek - p, 12/01/2017 - 10:09

Tiszafüred, a békéscsabai Luxus Wellness Apartman és a Nyíregyházi Állatpark nyerték az idei Év Szállása verseny fődíjait. A most 10 éves Szallas.hu történetében 5. alkalommal meghirdetett megmérettetésen a végső sorrend 161 490 szavazat, 679 700 vendégértékelés és a szakmai zsűri véleménye alapján állt össze. Díjazták a Turizmus Szakma Példaképét is, aki idén Tóth Ákos, az Utazómajom megálmodója lett.

tovább

Kategóriák: Hírek

Piacképes mobilalkalmazás 40 perc alatt

sajtóhírek - cs, 11/30/2017 - 09:04

Kliens-szerver megoldások szerver nélkül, mobilalkalmazás 40 perc alatt, leállás nélküli kódfrissítés – mindez csak néhány az első hangzásra képtelenségnek tűnő lehetőségek sorában, melyeket az I. Webfejlesztő Konferencián mutat be a NetAcademia.

tovább

Kategóriák: Hírek

Műszerfal-ismereti teszt: mérgező gáz, növekvő környezeti nyomás

sajtóhírek - sze, 11/29/2017 - 09:36

A magyar autósok többsége jól ismeri az autó műszerfalán megjelenő visszajelző és vészjelző fényeket, de azért akadnak megdöbbentő megállapítások. Nem ritka, hogy egy-egy felvillanó lámpánál az utastérben lévő mérgező anyagra, a kerékcsapágy túlmelegedésére, vagy éppen a környezeti nyomás növekedésére asszociálunk – derült ki az Automax műszerfal-ismereti tesztjéből. Egyébként minden 10. autós jelenleg is farkasszemet néz egy olyan jelzőfénnyel, ami valamilyen hibára utal.

tovább

Kategóriák: Hírek

Bélszín az ételek királya

sajtóhírek - k, 11/28/2017 - 13:09

A bélszínt szokás a húsok és az ételek királyának tekinteni, bár az ízlések különbözőek a legtöbb gourmet egyetért abban, hogy a bélszínből készült ételek különleges ízvilága a porhanyósan omló hús az egyik legfinomabb étel. Persze ehhez jó szakács is dukál mivel nem könnyű elkészíteni a bélszínből valamely ismert steaket. Azonban ha a legfontosabb szabályokat be tudjuk tartani az elkészítés során, akkor igencsak egyedi és ízletes étellel tudjuk meglepni barátainkat, ismerőseinket és vendégeinket. Persze a bélszín nem olcsó mulatság...

 

Miért olyan drága a bélszín?

 

tovább

Kategóriák: Hírek

Kozmetikai termékek Karácsonyra

sajtóhírek - k, 11/28/2017 - 12:31

Karácsony közeledtével szinte minden országban vásárlási lázban élnek az emberek hozunk ilyenkor jó és rossz döntéseket egyaránt. Hölgyek számára minden bizonnyal örömöt okoz bármilyen krémek vásárlása. A férfiak ritkábban gondolnak vásárlás során kozmetikai termékekre: testápolóra vagy arckrémre sokkal inkább parfümöt választanak karácsonyi ajándékként. Pedig egy márkás kozmetikai termékgyártó arckréme lehet, hogy ugyanolyan vagy sokkal nagyobb örömöt okoz a partner, feleség vagy barátnő esetleg leánygyermek részére.

tovább

Kategóriák: Hírek

3500 hőközpontját kapcsolja távfelügyeletbe a FŐTÁV

sajtóhírek - k, 11/28/2017 - 09:19

A FŐTÁV Zrt. szolgáltatási területén közel 3500 saját tulajdonában lévő hőközpontot üzemeltet, ezek mintegy 20%-a vár a közeli években teljes rekonstrukcióra. A FŐTÁV Zrt. által indított technológiaváltási program célja, hogy csökkentse a hőveszteséget és optimalizálja az energiafelhasználást. A fejlesztés közvetlen érintettje a budapesti távhőszolgáltatást igénybe vevő mintegy 238 ezer család, számukra komfortosabb, olcsóbb lesz a távfűtés.

tovább

Kategóriák: Hírek

Ingyenes hirdetési lehetőség

goliat - v, 11/26/2017 - 10:59

Számos hirdetési oldalhóz hasonlóan a mi oldalunkon is ingyenes hirdetési lehetőséget biztosítunk mindazoknak, akik betartják a felhasználnálási feltételeket. Az hirdetés feladásakor javasoljuk, hogy a hirdetéséhez csatoljon képet, mert ez elősegíti, hogy a böngészők felfigyeljenek rá. A hirdetőink igényeit figyelembe véve, törekedtönk arra, hogy mind a hirdetés szövegének a hossza, mind pedig a feladás időtartalma széles határok között mozogjon és ezáltal mindeki a maga igényeire tudja szabni. A hirdetés elhelyezésére harmincöt kategória áll rendelkezésre. Javasoljuk hogy hirdetését a legmegfelelőbb kategóriába adja fel, mert ezáltal könnyebben elérheti a célközönséget. Az oldalunkra feladott hirdetéseket minden nap ellenőrízzük és ha kell, a hibákat kijavítjuk. Célunk egy olyan ingyenes hirdetési szolgáltatás biztosítása, amely elősegíti a kereslet és a kínálat egymásra találását.

link: Hirdetés és apró feladás ingyenKép: 
Kategóriák: Hírek, Új linkek

Ha nem szagos és nem nyávog, jöhet

sajtóhírek - p, 11/24/2017 - 09:26

A rutinosabbak inkább utaznak együtt egy teljesen idegennel, mint egy ápolatlan, akár ismerős útitárssal vagy házi kedvenccel – derült ki az Oszkar.com Telekocsi felméréséből. Érdekes módon az utazók egy részét a hírességek is feszélyezhetik, pedig akár a Halott Pénz vagy a Punnany Massif zenészeivel is könnyen egy kocsiban találhatjuk magunkat.

tovább

Kategóriák: Hírek

Oldalak